Dijous, 2 de maig de 2024
acadèmia de talarn

Es fa efectiu el relleu al capdavant de l'acadèmia de Talarn

Ricardo Salgado substitueix el fins ara coronel de l'AGBS, José Andrés Luján

Jordi Ubach Llorens 5 d'abril de 2017 a les 14:47
El nou coronel, Ricardo Salgado, amb Imma Manso avui a Talarn | Subdelegació del Govern
Aquest dimecres ha tingut lloc l'acte de relleu del director de l'Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) de Talarn, José Andrés Luján. En el decurs de l'acte, que s'ha celebrat a les instal·lacions de l'acadèmia, el fins ara coronel Luján ha lliurat el comandament del centre al Tinent Coronel de Cavalleria, Ricardo Salgado, com ja va avançar Pallars Digital.

La subdelegada del Govern espanyol a Lleida, Imma Manso, ha agraït a Luján la col·laboració al llarg del seu mandat a l'acadèmia tant amb la subdelegació del Govern com amb la resta d'institucions locals, provincials i autonòmiques, i ha desitjat també molta sort al nou coronel del centre acadèmic.

A l'acte de relleu al capdavant de l'AGBS hi han assistit els alcaldes dels ajuntaments de Talarn i Tremp, Inés Moré i Joan Ubach; el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda; així com els màxims representants de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional a Lleida. 

El coronel José Andrés Luján va prendre possessió com a director de l'acadèmia de Talarn el 19 de desembre de 2013 substituint Luis Castuera. En aquest període, el centre d'ensenyament militar ha incrementat l'activitat amb nous cursos per a brigada i amb l'anomenat Exercici Minerva, unes maniobres prèvies a l'entrega de despatxos als nous sergents.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació