Dijous, 2 de maig de 2024
esquí

Cap de setmana ple d'activitats a Espot i Port Ainé

L'esdeveniment més destacat serà la descoberta d'un monòlit a Espot per commemorar els 50 anys de l'estació

Lina Borrell 31 de març de 2017 a les 09:35
Dissabte es descobrirà un monòlit a Espot per celebrar els 50è aniversari | Skipallars
Aquest cap de setmana les estacions d'Espot i Port Ainé celebraran un seguit d'activitats molt diverses. Entre elles, en sobresurt la descoberta, dissabte, del monòlit commemoratiu del 50è aniversari de l'estació d'esquí d'Espot, un acte que estava previst pel passat 12 de febrer, en el marc de la celebració dels 50 anys, però que es va haver de suspendre pel mal temps.
 
Espot començarà la jornada de dissabte amb la celebració de la cursa social Espot Esquí Club i de la cursa social Tots per l'esquí. Així mateix també s'organitzarà un tast de cargols de l'empresa Rialp Treu Banya de Rialp amb cervesa San Miguel.
 
A les 13:30 hores es realitzarà el descobriment del monòlit commemoratiu dels 50 anys de l'estació, situat a la terrassa de la cota 2000. A més, es presentarà de nou l'exposició fotogràfica retrospectiva dels 50 anys d'Espot i s'oferirà un aperitiu a tots els assistents.
 
Pel que fa a Port Ainé, l'estació organitzarà una quedada amb el portal Nevasport. Durant tot el cap de setmana, es durà a terme una cursa, un test de material Kustom, Head, Dinastar i Head i es muntarà una barbacoa per a tots els assistents. D'altra banda, demà dissabte tindrà lloc a l'estació la cursa social del Club d'Esquí de la Pobla de Segur (CEPS).

Finalment, diumenge se celebrarà una de les proves més populars de la temporada: la Gall Fer, una cursa que porta el nom de la mascota del Parc Lúdic de l'estació. L'entrega de premis d'aquesta última activitat es durà a terme a les 14 hores davant l'Hotel Port Ainé 2000. Enguany, com a novetat, es durà a terme l'activitat Ski Splash: al final de la cursa es posarà una mini piscina que es podrà creuar tot intentant no caure a l'aigua.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació