Dijous, 2 de maig de 2024
teatre

Teatre Tarambanes de Sort presenta la nova comèdia «Toc Toc»

L'estrena serà aquest dissabte a les 22h de la nit al cinema-teatre de Sort | Es realitzaran fins a cinc representacions, una de les quals a Tremp

Jordi Ubach Llorens 30 de març de 2017 a les 13:14
El grup Teatre Tarambanes de Sort estrena aquest proper dissabte, a partir de les 22h de la nit al cinema-teatre Els Til·lers de la població, la seva nova comèdia Toc Toc, una representació recomanada per a persones a partir de 12 anys que es repetirà en fins a quatre ocasions, una de les quals a Tremp. 

A banda de l'estrena d'aquest dissabte, les funcions tindran lloc el diumenge 2 d'abril a les 18h, el dissabte 8 d'abril a les 22h, el diumenge 9 d'abril a les 18h. Teatre Tarambanes portarà Toc Toc també a Tremp. Serà el divendres 28 d'abril a les 22h de la nit.

La venda d'entrades està disponible al supermercat Dia de Sort fins aquest mateix dijous o fins el 6 d'abril, excepte el cap de setmana, de 20h a 21h al pavelló poliesportiu. Totes les funcions tenen un preu de 5 euros.

Sinopsi de l'obra

Sis pacients que pateixen Trastorn Obsessiu-Compulsiu (TOC) romanen a la sala d'espera de la consulta de la Docotra Cooper, reconeguda especialista de prestigi mundial. Per causes desconegudes, la metgessa va endarrerint la seva arribada i els sis personatges comencen a interaccionar organitzant una mena de teràpia de grup.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació