Dijous, 25 d'abril de 2024
xerrades

L'EPS engega un cicle de pensament crític a la Pobla de Segur

La primera activitat tindrà lloc aquest dissabte amb una xerrada sobre l'autogestió dels aliments | Un dels objectius és la creació d'horts solidaris a la població

Redacció 23 de març de 2017 a les 12:22
Membres de l'EPS a la manifestació en favor dels refugiats a Barcelona | EPS
Els Escoltes de la Pobla de Segur (EPS) han engegat un projecte que, sota el nom Amb uns altres ulls, pretén mirar des d'un altre punt de vista els fets actuals i engegar iniciatives noves per mirar d'abordar-los, a través de dos xerrades i la pintada d'un mural a la població. El projecte, en concret, ha estat una iniciativa de les trucs (joves de 17 anys).

Segons l'EPS, la idea i l'objectiu principal de les xerrades és passar a l'acció i aconseguir plantar la llavor d'un projecte que pugui canviar algunes de les coses que preocupen els ciutadans, com per exemple la pobresa alimentària o la discriminació. 

El primer acte tindrà lloc aquest dissabte amb una xerrada sobre l'autogestió dels aliments amb la Xarxa dels Aliments de Gràcia, amb l'objectiu final de crear un grup que posi en marxa un model d'horts solidaris a la Pobla de Segur.
 

La segona xerrada està prevista pel dissabte 15 d'abril i anirà a càrrec de Toni Borrell, de Stop Mare Mortum, que parlarà sobre els refugiats, les migracions i també de la diversitat i la riquesa que això pot aportar. L'objectiu és que es puguin crear grups motors per generar espais de trobada entre les persones que viuen a la Pobla, vinguin d'on vinguin.

Finalment, i perquè quedi un record del projecte i també perquè hi participin els més petits, s'ha proposat fer un mural en una paret del poble, on quedi plasmada per sempre l'essència del projecte. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació