Dissabte, 27 d'abril de 2024
gestió forestal

​El Projecte Boscos de Muntanya busca 216 voluntaris per aquest estiu

L'entitat celebra 10 anys amb prop d'un miler de participants i més de 46.000 hores de voluntariat a bosc

Redacció 21 de març de 2017 a les 09:40
Voluntaris del projecte Boscos de Muntanya treballant al bosc | Boscos de Muntanya
Coincidint amb el 21 de març, Dia Internacional dels Boscos, el Projecte Boscos ha obert les inscripcions per a les estades de voluntariat a bosc per a adults oferint 216 places, a adults d'entre 18 i 88 anys, per viure el bosc durant una setmana aquest estiu. L'objectiu del Projecte Boscos de Muntanya és promoure la conservació dels boscos i els paisatges de muntanya mitjançant la participació de la ciutadania en tasques diverses de gestió forestal sostenible.

Aquesta iniciativa de participació ciutadana té previst la realització de 12 setmanes de voluntariat, del 3 de juliol al 24 de setembre, per les que passaran un total de 216 voluntaris. Aquest any Boscos de Muntanya celebra 10 anys amb prop d'un miler de participants i més de 46.000 hores de voluntariat a bosc. L'associació treballa durant tot l'any per implicar a la societat civil en la cura dels boscos.

Els participants prenen part activa en la gestió dels boscos i paisatges de muntanya en tasques de gestió forestal sostenible i silvicultura, manteniment de pastures i recuperació de camins ramaders i construccions amb fusta aplicant tècniques de bioenginyeria per evitar l'erosió en barrancs.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació