Dilluns, 29 d'abril de 2024
atletisme

El Mater Salvatoris de Lleida s'adjudica un any més l'Olimpíada Flamicell

La clàssica prova d'atletisme escolar de la Pobla de Segur congrega més de 1.000 atletes

Redacció 13 de març de 2017 a les 09:38
Pla general del camp de futbol de la Pobla de Segur, dissabte al matí | CE Pallars Jussà
Un any més l'Olimpíada Flamicell de la Pobla de Segur ha aplegat més de 1.000 atletes a les instal·lacions del parc Alcalde Boixareu. Un nombrós públic s'ha concentrat aquest dissabbte a les graderies per animar els atletes que participaven en aquesta clàssica prova d'atletisme escolar, que enguany ha arribat a la seva 35a edició. El temps ha acompanyat i totes les proves s'han pogut disputar sense incidències en un dia primaveral.

Enguany cal destacar la millora de tres marques històriques. Alexia Barroso, del Mater Salvatoris, ha fet 19,93 metres en llançament d pes infantil femení; Saúl Ruiz, de l'Institut de la Pobla de Segur, ha fet una marca d'11,44 metres en llançament de pes infantil masculí; i Míriam Tost, del Santa Anna, ha fet un temps de 09"93 en tanques cadet femení.
 

Lluís Noguera entregant les medalles als participants. Foto: Jordi Ubach


En l'apartat d'atletisme, de les categories aleví a cadet, el Mater Salvatoris ha quedat primer classificat amb 469 punts, seguit del Col·legi Santa Anna amb 369 punts i del Lleida Unió Atlètica amb 283 punts. En l'apartat de miniatletisme, gairebé 500 atletes han realitzat proves no competitives, formades pels 50 metres llisos, els 50 metres obstacles i llançaments de pes i javelina en categories prebenjamí i benjamí.

L'esportista convidat d'enguany ha estat l'atleta Lluís Noguera, actualment membre de l'equip del Club Esportiu Lleida Ski&Wake, competidor a nivell mundial en esquí nàutic i un referent d'aquest esport. Noguera s'ha encarregat d'encendre el peveter. 
 
 
Al voltant de la competició atlètica, també s'han realitzat altres esports i activitats lúdico-esportives com futbol, korfball, bicicletes tot terreny, balanz bike i inflables per als més petits. L'organització, com cada any, ha anat a càrrec de l'AMPA de l'Escola Els Raiers, l'Ajuntament de la Pobla de Segur i l'Escola Els Raiers, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, el Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Pallars Jussà i el Club Atletisme de la Pobla de Segur.
 

Olimpíada Flamicell Foto: Consell Esportiu Pallars Jussà

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació