Dissabte, 20 d'abril de 2024
carenes

Obertes les inscripcions per la Caminada de les Carenes 2017

La 8a edició d'aquesta marxa que uneix Tremp amb el Pont de Suert tindrà lloc el proper 8 d'abril

Jordi Ubach Llorens 10 de març de 2017 a les 11:07
La Caminada de les Carenes omple inscripcions cada any | Jordi Peró
Quan només falta un mes per la Caminada de les Carenes, ja s'han obert les inscripcions per participar en aquesta particular cursa, que enguany tindrà lloc el dissabte 8 d'abril. Els Ajuntaments del Pont de Suert i Tremp, juntament amb el Centre Excursionista Alta Ribagorça, organitzen per 8è any consecutiu aquesta marxa, inclosa a la Copa Catalana de caminades de resistència, de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

El recorregut de la Caminada de les Carenes uneix el Pont de Suert amb Tremp per antics camins. Té 54,5 quilòmetres, 2.360 metres d'ascensió i 2.746 metres de descens acumulats. Es tracta d'un camí tradicional recuperat amb l'esforç de les dos corporacions municipals. La cursa promou el saludable hàbit de caminar i fomenta la col·laboració entre els dos municipis, de comarques veïnes.

La prova consta de tres recorreguts. El primer amb sortida des del Pont de Suert, amb una distància de 54,3 quilòmetres. El segon recorregut és més curt, i té el punt de sortida al nucli d’Adons. Té 32,5 quilòmetres i també arriba a Tremp. Repeteix la Carenetes, una tercera modalitat pensada pels atletes més menuts. La Carenetes consta de 9 quilòmetres i és apta per a nens i nenes a partir de 8 anys.
 

Inscripció a la Caminada de les Carenes 2017

Fotografies de l'edició de l'any passat

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació