Diumenge, 28 d'abril de 2024
jussactiu

Èxit d'assistència al sopar de pallaresos de Barcelona

Organitzat per Jussactiu, va comptar amb la presència dels presidents dels dos Consells i d'emprenedors de la comarca

Redacció 27 de febrer de 2017 a les 09:59
Abel Sánchez, de Cervesa Ctretze, durant la seva presentació | Jussactiu
Més de cinquanta persones van participar el passat dijous en una nova edició del "Sopar de Pallaresos a Barcelona", una trobada de pallaresos amb residència a l'àrea metropolitana de Barcelona que es va celebrar per últim cop l'any 2014. L'acte va tenir lloc a la Fonda de Sant Gervasi, restaurant propietat de la família Bertran, reconeguts restauradors de Salàs de Pallars.

Al sopar hi van assistir pallaresos de l'àmbit polític, empresarial i acadèmic, entre els quals destaquen noms com Joaquim Boixareu, Esther Capella, Eduard Gallart, Germà Gordó, Àngel Pes, Ramon Sostres o Carlos Sumarroca. També hi van estar convidats els presidents dels Consells Comarcals pallaresos, Constante Aranda i Carlos Isús, que van aprofitar la trobada per posar en valor i donar rellevància al procés d'unió de les dos comarques mitjançant el procés d'ampliació de capital que està duent a terme la Societat de Foment a la comarca del Pallars Sobirà. 

En el decurs del sopar, Montserrat Casalprim, de la Universitat d’Andorra, va fer la presentació del Postgrau de Turisme de Muntanya, projecte nascut a la Societat de Foment i que s'ha desenvolupat juntament amb la Universitat d'Andorra, la Fundació Themis (Organització Mundial de Turisme) i que compta amb la col·laboració de la CSU (Colorado State University). També van fer la presentació dels seus projectes els responsables de la fàbrica de Cervesa Ctretze, de l'empresa PallarsDrons i de Safrà del Montsec.

El president de la Societat de Foment, Jussactiu, Josep González va prendre el compromís d'establir el caràcter anual d'aquest sopar, donada l'excel·lent participació i la bona acollida que ha tingut en aquesta segona edició.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació