Dijous, 25 d'abril de 2024
civisme

Campanya cívica a Sort per respectar el mobiliari públic i urbà

Amb el lema "Respectar és respectar-se" el consistori fa una crida al respecte per allò que és de tots

Redacció 24 de febrer de 2017 a les 13:48
Evacuació d'un gos en un parc, en imatge d'arxiu | Adrià Costa
L'Ajuntament de Sort ha iniciat una campanya cívica entre la població per fer una crida al respecte del mobiliari públic i urbà del municipi. Amb el lema "Respectar és respectar-se", el consistori vol reduir les despeses extraordinàries que li suposen les destrosses i les actituds incíviques d'uns pocs envers un mobiliari, unes despeses que "repercuteixen en tots".

La campanya s'ha iniciat amb una sèrie de cartells que s'han difós pel municipi i que busquen conscienciar de la necessitat de tenir cura de Sort i fer una crida a la responsabilitat dels veïns. En aquest sentit, l'alcalde de Sort, Raimon Monterde, i dos regidors van visitar el passat dimarts l'INS Hug Roger III de Sort en horari de tutoria per presentar la campanya.

Els tres membres de la corporació municipal van convidar els alumnes a debatre sobre la necessitat de buscar solucions entre tots per millorar les actituds de respecte envers allò que és de tots i per tal de tenir un municipi més net. Alhora, es va aprofitar la trobada per convidar els alumnes a participar i fer propostes a l'ajuntament amb lemes i missatges per a la campanya.
 

Una mostra dels cinc cartells confeccionats per la campanya. Foto: Ajuntament de Sort

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació