Dijous, 25 d'abril de 2024
turisme

La Nit del Turisme del Jussà reconeix el Tren dels Llacs i el projecte «Al teu gust»

Els professionals de l'àmbit turístic es volen centrar a desestacionalitzar el turisme potenciant una trentena d'activitats per estació

ACN 21 de febrer de 2017 a les 11:49
Josep Palau, de l'associació Apat, durant el sopar celebrat aquest dilluns | ACN
La 2a Nit del Turisme del Pallars Jussà, celebrada aquest dilluns, ha servit per reconèixer el valor del Tren dels Llacs i la contribució que fa turísticament a la zona. Aquest premi l'ha recollit el secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font. El segon dels premis l'han concedit a Dolors Etxalar, tècnica del projecte "Al teu gust" pel suport i assessorament diari als professionals de l'àmbit turístic de la comarca.

Josep Palau, president de l'Associació de professionals de l'àmbit turístic del Pallars Jussà (Apat) ha explicat durant la vetllada que el sector se centrarà en desestacionalitzar el turisme i potenciar una trentena d'activitats per estació. Des de l'associació s'ofereix als clients dels establiments una sèrie d'activitats bonificades a realitzar durant tot l'any.

Amb la campanya "Vine al Pallars, Viu el Jussà" es volen potenciar tots els atractius de la zona a cada estació de l'any. Des de l'associació es potenciarà la visita a la comarca en temporada baixa donat que en altres èpoques el turisme ja arriba al Pallars amb facilitat.

Durant la vetllada, que ha reunit a unes 150 persones a l'hotel Segle XX de Tremp, s'ha destacat el paper dels vins, cerveses i licors que s'elaboren al territori. El responsable de Licors Portet, Àngel Portet, una de les empreses amb més trajectòria de l'associació, ha estat l'encarregat de dirigir-se als assistents per animar-los a seguir treballant pel territori i des del territori.

"Vine al Pallars, Viu el Jussà" va néixer l'any 2013 fruit de les inquietuds de l'Associació de Residències de Cases de Pagès del Pallars Jussà per donar un valor afegit als allotjaments rurals de la Comarca amb activitats de senderisme. L'any 2014 s'inicia la col·laboració entre l'Associació de Professionals de l'àmbit turístics del Pallars Jussà (Apat) i l'Associació de Residències de Cases de Pagès del Pallars Jussà.

Amb aquesta unió aconsegueixen una plataforma representativa de la majoria d'empresaris de la comarca dels diferents sectors turístics, fent-lo créixer en tota la seva diversitat paisatgística, cultural, recreativa, gastronòmica, esportiva, productiva, històrica i científica. Actualment els associats no deixen de créixer i ja sumen 86.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació