Dimarts, 7 de maig de 2024
pagesia

Material didàctic per garantir el relleu generacional agrari a la Conca Dellà

​JARC-COAG entrega material didàctic a l'escola d'Isona perquè els escolars coneguin la realitat de l'activitat agrària

Redacció 18 de febrer de 2017 a les 11:44
Moment de l'entrega del material a l'escola AESO d'Isona | JARC-COAG
L'oficina de l'organització agrària JARC-COAG a Tremp ha entregat diversos exemplars de material didàctic a l'escola AESO d'Isona amb l'objectiu de què els escolars puguin conèixer la realitat de l'activitat agrària i dignificar les tasques que realitzen els agricultors i ramaders. L'entrega es va fer a la directora de l'escola, Núria Valls.

Amb aquesta iniciativa, JARC-COAG vol fer pedagogia entre els alumnes d'educació infantil i primària que viuen en un entorn rural perquè coneguin, visualitzin i valorin la feina dels productors agraris. L'organització agrària va entregar exemplars dels llibres "Del camp i de la granja a la taula", "Ser pagès ja no és el que era" i "El meu treball de cada dia".

L'objectiu és que amb la comprensió dels conceptes bàsics i de la realitat agrària, els escolars puguin apropar-se a aquest món i de retruc es pugui incentivar el necessari relleu generacional al camp català.

Els materials entregats formen part del projecte educatiu "Jo sòc pagès", que JARC-COAG va desenvolupar durant l'any 2004 amb el Departament d'Educació, per acostar el dia a dia dels pagesos i ramaders als estudiants d'infantil i primària dels centres educatius catalans.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació