Divendres, 19 d'abril de 2024
ajuntament de la pobla de segur

Surt a la llum «Roques Roies», el nou butlletí municipal de la Pobla de Segur

Tindrà una tirada trimestral, caràcter col·laboratiu i recollirà les notícies i activitats més rellevants del municipi

Jordi Ubach Llorens 17 de febrer de 2017 a les 09:11
Capçalera del nou butlletí municipal de la Pobla de Segur | Ajuntament de la Pobla de Segur
Gairebé catorze anys després de la desaparició de "Sota l'Arbre" (1992-2003), l'antic butlletí municipal, l'Ajuntament de la Pobla de Segur està ultimant la sortida d'una nova publicació, que es començarà a distribuir aquest mateix divendres. Es tracta del "Roques Roies", un nou butlletí trimestral que té per objectiu presentar la informació i les activitats més rellevants del municipi.

El nou butlletí, que compta amb un bon nombre de col·laboradors, recull les notícies més destacades dels últims mesos al municipi, un reportatge, un espai de fotografies d'Instagram, entrevistes a emprenedors i personatges rellevants de la Pobla de Segur i un espai de fotodenuncia, entre altres seccions. El consistori ha fet una crida a la col·laboració i participació de tot el veïnat en l'elaboració del butlletí.

Des de l'ajuntament asseguren que la idea no és tant fer un butlletí amb informacions i propaganda municipal, sinó que també inclogui activitats que es facin al municipi, siguin o no promogudes pel propi consistori. El nom "Roques Roies" respon a l'entorn paisatgístic de la Pobla de Segur, envoltat de roques roies, algunes de tan conegudes i emblemàtiques com el roc de Queralt o el de Pessonada.

El correu electrònic per participar al "Roques Roies" o per enviar-hi fotodenuncies és butlleti@lapobladesegur.cat. A banda de la difusió en format físic per totes les llars del municipi, el nou butlletí també es publicarà a la pàgina web de l'ajuntament en format digital. 

El de la Pobla de Segur no és l'únic butlletí d'informació municipal que ha vist la llum enguany a les comarques pallareses. El mes de gener, l'Ajuntament de Sort va editar per primer cop la publicació "Cultures".
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació