Dilluns, 29 d'abril de 2024
esquí de muntanya

Prop de 300 esquiadors competiran a l’Open Vall Fosca

La 14a edició de la travessa internacional d’esquí-alpinisme Open Vall Fosca tindrà lloc aquest dissabte

Lina Borrell 17 de febrer de 2017 a les 10:00
150 parelles participaran en la 14a edició de la travessa | Open Vall Fosca
Prop de 150 parelles, la majoria catalanes, però també provinents d'altres comunitats com el País Basc o l'Aragó, disputaran aquest dissabte la travessa d'esquí-alpinisme Open Vall Fosca, organitzada pel Club d’Esquí Pobla de Segur (CEPS) i l'Ajuntament de la Torre de Cabdella.

L'itinerari és inèdit com en cada edició, i permet gaudir de l'esquí de muntanya i de l'entorn i els paisatges d'aquest indret ubicat a l'entorn del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. La cursa sortirà del Pla de tuberia i el desnivell que hauran de salvar els participants serà d'uns 1.800 metres.

El recorregut i les característiques de la cursa es presentaran als participants en el briefing que es realitzarà aquesta tarda a la carpa instal·lada a la Plana de Mont-ros. En aquest espai també es farà la recollida de dorsals, i el lliurament de premis demà a les 15 hores.

Per als qui vulguin veure com surten els prop de 300 corredors, demà al matí es donarà el tret de sortida al pla de tuberia. Cal destacar que per poder dur a terme l'Open Vall Fosca, calen més de 100 voluntaris, molts d'ells ubicats a la muntanya, en els diferents punts de control. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació