Dijous, 25 d'abril de 2024
solidaritat

Sort acollirà al juny la concentració motera més gran del Pirineu

La capital del Sobirà esdevindrà durant tres dies en el centre motard del Pirineu amb la trobada benèfica Moto Pirinaic's

Jordi Ubach Llorens 7 de febrer de 2017 a les 09:38
Presentació de la trobada motera Moto Pirinaic's 2017 | Moto Pirinaic's
L'associació sense ànim de lucre Moto Events Solidaris organitza juntament amb l'Ajuntament de Sort la primera edició de la Moto Pirinaic's, una trobada benèfica que tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de juny a la capital del Pallars Sobirà amb l'objectiu de convertir-se en la concentració motera més gran del Pirineu.

Segons expliquen els organitzadors, Moto Pirinaic's engloba valors com el compromís, la transparència i l'amistat, però, sobretot, la solidaritat. De fet, l'objectiu principal de la trobada és ajudar l'associació Afanoc, destinada a cobrir les necessitats dels nens i familiars de malalts de càncer de les terres de Lleida.

Entre les activitats, els assistents podran gaudir de ponències, taules rodones i debat de diferents personatges destacats del món de la moto. També hi haurà dinar i sopar de germanor el dissabte, així com una festa rockera amb música en viu. El diumenge es muntarà una pantalla gegant per gaudir del GP de Mugello de motociclisme i es faran demostracions d'especialitats com trial o Stunt.

Durant els tres dies, a més, hi haurà una exposició de més de 40 motocicletes clàssiques restaurades al detall.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació