16 d'abril de 2024
refugiats

Exitosa presentació de la campanya «Casa nostra casa vostra» a la Pobla

La iniciativa neix amb l'objectiu de denunciar la situació de les persones refugiades i migrades

Alba Alegret 30 de gener de 2017 a les 11:45
La Fàbrica Ctretze es va omplir en la presentació de la campanya | CNCV
Unes 200 persones van assistir el dissabte a la presentació de la campanya "Casa nostra casa vostra" a la fàbrica de cervesa Ctretze de la Pobla de Segur. "Casa nostra casa vostra" és una campanya que va néixer amb el principal objectiu de denunciar la situació que viuen les persones refugiades i migrants, aconseguir la sensibilització i mobilització de la ciutadania de Catalunya i pressionar les institucions catalanes perquè impulsin polítiques d'acollida reals i efectives.

L'acte tenia com a principal objectiu donar a conèixer la campanya i convidar els pallaresos a signar el manifest i a participar a la manifestació del proper 18 de febrer a Barcelona amb la intenció que sigui la manifestació més gran que s'ha fet mai a Europa per denunciar la situació de les persones refugiades i migrades. Des del Pallars s'organitzarà un autobús per baixar a Barcelona que passarà per Sort, la Pobla i Tremp i que costarà 20 euros. 

El concert del grup pallarès Far Out va posar punt i final a la presentació de la campanya que, a més, va comptar amb l'exposició de fotos de l'Abdulazez Dukhan, un refugiat sirià que denuncia la situació que viuen a través de les fotos i la seva pàgina de Facebook Through refugee eyes. L'exposició la podreu trobar al Cafè Lambretto de Tremp.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació