Dijous, 25 d'abril de 2024
esquí

FGC posa a la venda el forfet de mitja temporada

Aporta els mateixos avantatges que l'abonament de temporada i té un preu de 290 euros | Permet esquiar a totes les estacions pallareses d'alpí i de nòrdic

Redacció 27 de gener de 2017 a les 11:56
L'estació d'Espot és una de les beneficiades d'aquest nou forfet | Grup FGC
Aquest dissabte es posa a la venda el nou forfet de mitja temporada del Grup FGC. L'abonament tindrà un cost únic de 290 euros i serà vàlid per a les cinc estacions del grup: Espot, Port Ainé, La Molina, Vall de Núria i Vallter 2000; a més de Tavascan i la resta estacions del domini "Tot Nòrdic". També permet l'accés als cremalleres de Montserrat i Vall de Núria fins al novembre de 2017.

El forfet s'amortitza amb només vuit dies d'esquí i garanteix els mateixos avantatges que l'abonament sencer de temporada. A més, a partir d'aquest proper dilluns també es posa en marxa una promoció de 2x1 en el forfet de 4 hores.

Després de les grans nevades d'aquests darrers quinze dies, les estacions d'esquí del Grup FGC acumulen gruixos d'entre 60 i 175 centímetres de neu, una situació òptima i que assegurarà unes bones condicions de neu fins que acabi la temporada. A partir d'aquest cap de setmana s'obriran tots els dominis esquiables de les cinc estacions.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació