Dimecres, 8 de maig de 2024
meteorologia

Risc de nevades febles a cotes baixes del Pallars aquest dimecres

El Servei Meteorològic de Catalunya emet avisos de perill de neu per la possible acumulació de neu per sobre els 400 metres

Redacció 24 de gener de 2017 a les 17:19


Un embossament d'aire fred provocarà un dimecres força inestable, amb una cota de neu que es pot situar a l'entorn dels 400-500 metres, puntualment per sota. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís de perill de neu per la possible acumulació per sobre dels 500 metres en 21 comarques, entre les quals el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà.
 
La nevada, però, estarà inicialment molt centrada a les comarques de la Catalunya Central. No obstant, podria afectar a partir del migdia punts del litoral i el prelitoral, així com estendre's cap a l'oest del país, especialment al Pallars Jussà i en punts com la Conca Dellà o la Conca de Tremp, amb una cota de neu que rondaria els 400 metres i que podria baixar puntualment.

Protecció Civil activa el Neucat

Protecció Civil de la Generalitat ha posat en prealerta el pla Neucat perquè el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) preveu la possibilitat de nevades.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació