Diumenge, 5 de maig de 2024
futbol

El Tremp (2-1) i el Pobla (5-1) continuen amb la bona dinàmica

El Tremp homenatja Marc Resa, que fa la sacada d'honor del Tremp-Torà | El partit entre el Rialp i el Verdú es va haver d'aplaçar

Jordi Ubach Llorens 23 de gener de 2017 a les 09:40
La plantilla i el cos tècnic del CF Tremp amb Marc Resa, al centre, de negre | CF Tremp
El CF Tremp i el FC Pobla segueixen amb pas ferm a la zona alta de la classificació amb una bona dinàmica sumant dos nous triomfs. Els trempolins es van desfer del CF Torà per 2 gols a 1, acumulant un any sense perdre a casa en un partit on el protagonista principal va ser Marc Resa, el jove futbolista trempolí del Juvenil del Lleida Esportiu que s'està recuperant del fort cop al cap que va rebre el passat mes de desembre.

Resa va fer la sacada d'honor i va rebre l'escalf de la plantilla i l'afició del Tremp en un partit on les coses es van tòrcer d'inici, ja que els visitants es van avançar al minut 51. Els locals van reaccionar i van capgirar el marcador, primer per mitjà de Durany al minut 75 i sis minuts després gràcies a un gol a pròpia porta. El Tremp suma una nova victòria i segueix liderant la competició de manera sòlida amb 44 punts.

Marc Resa va fer la sacada d'honor del Tremp-Torà. Foto: CF Tremp

El Pobla, de la seva banda, suma la quarta victòria consecutiva al derrotar per 5 gols a 1 un fluix Cervera B. Els poblatans es van avançar ben d'hora, al minut 2, per mitjà del pitxitxi de l'equip, Molleví. Rachid per partida doble al 10' i al 12' va aconseguir un 3-0 que sentenciava el partit. A la represa, Deniz i Llebot van fer pujar el 5-0 al marcador davant un rival que feia el gol de l'honor al minut 72. El Pobla és 5è amb 32 punts, empatat amb el quart, el Bellcairenc, i a només dos punts del segon.

El partit entre el Rialp i el Verdú es va ajornar pel mal estat del terreny de joc causat per les nevades que van caure la setmana passada a la població pallaresa. Aquest és el segon partit que el Rialp ajorna per aquest motiu. Els del Sobirà tanquen la classificació amb només tres punts.