Dimarts, 30 d'abril de 2024
esquí

Ferrocarrils renova les aplicacions per a mòbils d'Espot i Port Ainé

Destaquen les millores pel que fa a l'estructuració dels continguts i a la integració del comerç electrònic

Lina Borrell 24 de gener de 2017 a les 18:55
FGC actualitza les Apps de les diferents estacions | FGC
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha aplicat un seguit de millores a les aplicacions per a mòbils i tauletes de les estacions d'esquí i muntanya que gestiona, entre les quals hi ha Espot i Port Ainé. Aquesta nova versió està basada en un nou disseny més visual i atractiu que dóna accés a una nova estructura de continguts centrada en temàtiques d'interès per als visitants.
 
S'han aplicat diverses millores i actualitzacions a les funcionalitats existents, així com en la integració de les botigues online de forfets, combinats, bitllets de cremallera i d'allotjament per tal de millorar la usabilitat per al client.
 

FGC actualitza les Apps de les diferents estacions Foto: FGC


Paral·lelament s'han creat dos continguts nous en base al feedback de la comunitat usuària: una sala de webcams per veure l'estat real actual de les pistes i l'apartat de "Timeline", on l'usuari podrà veure en tot moment les accions que fan els usuaris de l'app a l'estació (fotos, enregistrament de tracks, participació a reptes etc.). A més, també s'ha incorporat una nova secció dedicada a donar detalls actualitzat en temps real de l'estat d’obertura de pistes i remuntadors.
 
Els usuaris que ja tinguin descarregada l'aplicació, podran gaudir de les millores instal·lant-ne les actualitzacions. Les aplicacions estan disponibles als centres de descàrrega tant d'IOS com d'Android.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació