Dilluns, 13 de maig de 2024
teatre

L'Ajuntament de Tremp rep el grup de teatre «A Galet» pels seus darrers èxits

En reconeixement als mèrits obtinguts en un certamen nacional de teatre aficionat

Redacció 13 de gener de 2017 a les 14:48
El grup de teatre A Galet durant la recepció d'aquest migdia | Ajuntament de Tremp
L'alcalde de Tremp, Joan Ubach, la regidora de Cultura, Maria Pilar Cases, i altres membres de la corporació municipal han rebut aquest migdia als membres de la companyia d'arts escèniques "A Galet" amb motiu de l'èxit que va tenir la seva obra El loco y la camisa al certamen de teatre amateur Paco Rabal de Águilas (Múrcia) 2016, on van aconseguir quatre guardons i una nominació.

El boig i la camisa és una adaptació de l'obra El loco y la camisa, de l'argentí Nelson Valente, que va cedir els drets d'autor a la companyia. A Galet va representar l'obra a Tremp el juny de 2015 en dues sessions, saldades amb un èxit rotund. Per tal de participar a la mostra de teatre amateur d'Águilas, la companyia va haver d'adaptar l'obra novament al castellà, recuperant el seu títol original.

No només van ser escollits finalistes sinó que, a la final del concurs, van enamorar jurat i públic i van aconseguir el 2n premi del Jurat, el premi especial del púbic a la millor obra, el premi a la millor interpretació masculina per a Blai Castell, premi a la millor actriu de repartiment per a Maria José Herrera i també la nominació a millor actor de repartiment per a Antonio Muñoz.

Una vegada paït l'èxit i preparats per començar a treballar en nous projectes, l'Ajuntament de Tremp els ha volgut fer un senzill reconeixement, a la companyia i a les persones que hi treballen voluntàriament i per amor a les arts escèniques.

En el decurs de l'acte, l'alcalde ha destacat la importància de que entitats com "A Galet" comptin amb el suport que els poden oferir les institucions locals, en aquest cas com l'Ajuntament de Tremp o la Diputació de Lleida, que han aportat una part del finançament dels desplaçaments, ja que aquesta mena d'accions donen a conèixer arreu el nom de Tremp.

Així mateix, tant la presidenta, Sandra Mateo, com la resta de membres presents han agraït aquest suport i han compartit els millors moments de l'experiència al certamen.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació