Dijous, 25 d'abril de 2024
atracament

Els Mossos detenen el presumpte autor de l'atracament de Rialp

El detingut, de 39 anys i veí de Sort, va entrar a punta de navalla en una entitat bancària, on va amenaçar l'empleat i els clients | El cos policial ha localitzat el sospitós aquesta matinada a Lleida quan es trobava allotjat en una pensió

Jordi Ubach Llorens 5 de gener de 2017 a les 11:11
Els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte infractor en una pensió de Lleida | Mossos
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta matinada a Lleida un home de 39 anys de nacionalitat uruguaiana i veí de Sort, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb intimidació a Rialp. 

Els fets van succeir ahir, al voltant del migdia, quan un individu va accedir a una entitat bancària de la població i, després d'amenaçar amb una navalla a dos clients, un dels quals una dona embarassada, va exigir al treballador que li donés diners. Davant aquesta acció, l'empleat li va donar els diners que en aquell moment hi havia damunt el taulell.

Immediatament es va muntar un dispositiu policial per tal de localitzar i detenir al presumpte autor del robatori. Simultàniament, es va obrir una investigació per tal d'identificar l'atracador. La investigació ha conclòs aquesta matinada amb la localització i detenció de l'atracador quan es trobava allotjat en una pensió situada al carrer Tallada de Lleida.

El detingut passarà properament a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació