Dissabte, 27 d'abril de 2024
Futbol

Marc Resa surt de l'UCI i rep l'alta hospitalària

El futbolista de Tremp ja és a casa, on continua amb els treballs de rehabilitació | Resa ha experimentat una ràpida i extraordinària recuperació al llarg dels darrers dies

Jordi Ubach Llorens 3 de gener de 2017 a les 11:12
Marc Resa, aquest migdia, a les portes de l'Arnau de Vilanova | Lleida Esportiu
El futbolista pallarès del Juvenil A del Lleida Esportiu, Marc Resa, ha sortit de l'UCI de l'Arnau de Vilanova després d'estar-hi des del passat 10 de desembre, quan va haver de ser operat d'urgència per un cop al cap que es va fer en un matx contra el Nàstic de Tarragona. Segons ha informat el club, Resa ja ha rebut l'alta hospitalària i continuarà la rehabilitació a casa amb treballs de fisioteràpia i gimnàs.
 

Ràpida evolució

Un cop va sortir de perill després del risc sofert, Resa ha experimentat una ràpida i extraordinària evolució favorable al llarg dels darrers dies, que permet tenir unes expectatives optimistes en la recuperació, amb el marge de temps i de treball necessaris per endavant.

Resa, de 18 anys, va patir un traumatisme crani-encefàlic de gravetat, que va requerir d'una intervenció dura i complicada. Des de llavors, el jugador de Tremp ha anat millorant poc a poc el seu estat de salut, i ja la setmana passada començava a donar evidents símptomes de millora. Tot i això, fonts properes al jugador van indicar que la seva recuperació seria llarga.

Agraïment de la família

Durant les darreres setmanes, el club de la Terra Ferma ha realitzat un recull de totes les mostres de suport que ha rebut el migcampista durant la seva convalescència, a través de les xarxes socials i de l'adreça de correu electrònic coordinacio@lleidaesportiu.cat, que espera poder entregar-li en els propers dies. A la vegada, la família vol expressar el seu agraïment a tothom que ha traslladat la seva força amb múltiples missatges en la recuperació d'en Marc.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació