Dilluns, 29 d'abril de 2024
loteria

La Vall Fosca pessiga 312.000 euros de la Grossa de Cap d'Any

El Bar Felip de la Pobleta de Bellveí va vendre 60 participacions de 0,80 euros del segon premi, el 34983, provinents de la penya barcelonista Creu de Sant Jordi de Barcelona

Jordi Ubach Llorens 3 de gener de 2017 a les 10:35

Tot i que inicialment semblava que la Grossa de Cap d'Any havia passat de llarg de les comarques pallareses, finalment no ha estat així. El Bar Felip de la Pobleta de Bellveí, al terme municipal de la Torre de Cabdella, va repartir dissabte 312.000 euros del segon premi, el 34983. És el número jugat per la penya blaugrana Creu de Sant Jordi de Barcelona i que va arribar al Pallars de la mà d'un client del bar amb segona residència a la Vall Fosca.

En total, l'establiment pallarès ha venut 60 participacions de 0,80 euros cadascuna, segons ha confirmat a aquest diari la propietària de l'establiment, Núria Montané, que ha assegurat que la majoria de les butlletes han estat venudes a clients del bar, per tant, entre els veïns de la Vall Fosca. Cada participació ha estat premiada amb 5.200 euros.
 

Veïns de la Vall Fosca celebrant el premi davant el bar Felip. Foto: Bar Felip


Aquest segon premi, que reparteix 6.500 euros per euro jugat, va ser venut a Campdorà, un petit poble de Girona, però tots els bitllets van ser adquirits per la penya blaugrana Creu de Sant Jordi, que al seu torn ho va dividir en petites participacions.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació