Dissabte, 27 d'abril de 2024
Futbol

Marc Resa millora, però el club demana «prudència»

El jugador pallarès del Lleida Esportiu va ser operat d'urgència fa una setmana | Les mostres de suport al jove de Tremp es multipliquen

Jordi Ubach Llorens Lleida | 19 de desembre de 2016 a les 09:50
El primer equip del Lleida Esportiu es va recordar de Marc Resa | Santi Iglesias / Lleida Esportiu
L'estat de salut del trempolí Marc Resa millora. Així s'ha comunicat des del seu club, el Lleida Esportiu, si bé s'ha demanat "prudència". Resa va ser operat d'urgència fa una setmana després de rebre un cop al cap en un partit contra el Nàstic de Tarragona. D'ençà de l'accident, el futbolista de 18 anys de Tremp està ingressat a l'UCI de l'Arnau de Vilanova.
 
Resa ha rebut desenes de missatges de suport a les xarxes socials en els darrers dies. El primer equip del Lleida Esportiu, El Lleida B i el Juvenil A, equip en el que pertany, li van dedicar ahir les seves victòries. Les entitats esportives de Tremp com el futbol, l'escola de futbol, el bàsquet o el futbol sala també han donat el seu escalf al jugador.
   

Davant l'allau de comentaris de suport al pallarès, el club va obrir dimecres l'adreça electrònica coordinacio@lleidaesportiu.cat per tal que tothom pugui seguir enviant els seus escrits d'ànim, així com també qualsevol iniciativa per donar suport a en Marc en la seva recuperació.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació