Dimarts, 23 d'abril de 2024
PROCÉS CATALÀ

Unes 200 persones es concentren al Pallars Jussà en suport a Forcadell

Tremp, Isona i la Pobla de Segur han acollit manifestacions de suport a la presidenta del Parlament

Jordi Ubach Llorens 15 de desembre de 2016 a les 20:24
Unes 100 persones han donat suport a Carme Forcadell a Tremp | Jordi Ubach
Els ajuntaments de Tremp, Sort i la Pobla de Segur han estat escenari aquest vespre dels actes simultanis de suport a Carme Forcadell poques hores abans que la presidenta del Parlament declari davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per desobediència i prevaricació el proper divendres.

Unes 100 persones s'han concentrat a Tremp, més d'una cinquantena a la Pobla de Segur i una trentena a Isona. En totes les concentracions s'ha llegit un manifest conjunt redactat per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural, l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM).
 
Per demà està previst que aquestes mateixes entitats acompanyin l'expresidenta de l'ANC a declarar per haver permès la votació al ple de les conclusions de la comissió d'estudi del procés constituent. La territorial de l'Assemblea al Pallars Jussà ha organitzat un autocar per tots aquells pallaresos que vulguin donar suport a Forcadell a la capital catalana. 
 

Alguns dels veïns que es van concentrar a Isona es van fotografiar. Foto: Ajuntament d'Isona i Conca Dellà

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació