Dissabte, 20 d'abril de 2024
esquí nòrdic

​Les estacions d'esquí nòrdic estrenen panells i cartells conjunts

Totes les estacions excepte Tavascan i Virós-Vallferrera obriran portes aquest cap de setmana | La mancomunitat Tot Nòrdic tindrà una nova pàgina web

ACN 1 de desembre de 2016 a les 11:18
La temporada d'esquí nòrdic és a punt de començar | Tavascan
Les estacions d'esquí nòrdic de Catalunya estrenen enguany uns nous panells de pistes conjunts a totes les estacions amb un mateix estil i una mateixa senyalització. La tècnic de la mancomunitat Tot Nòrdic, Imma Obiols, ha manifestat que "aprofitant aquests nous panells s'han fet diverses actuacions entre elles instal·lar plafons informatius, cartells a les principals cruïlles de les estacions i fulletons informatius de totes les estacions".

Obiols ha destacat que "es presenta una bona temporada, ja han obert tres estacions i pel pont de la Puríssima ho faran gairebé la resta. Després d'una molta mala temporada passada, Obiols, apunta que "poder obrir el novembre és un èxit a les estacions d'esquí nòrdic". 

Una altra de les novetats d'enguany de Tot Nòrdic serà una nova pàgina web unitària a totes les estacions que servirà per informar millor de les novetats, de l'estat de la neu a les diferents complexos i que disposarà de les webcams de les diferents estacions i enllaçarà amb els llocs webs de la Mancomunitat.

La totalitat de les estacions d'esquí de fons de la Mancomunitat Tot Nòrdic, exceptuant les pallareses de Tavascan i Virós-Vallferrera, obriran les seves portes el pròxim cap de setmana amb uns gruixos a les pistes d'entre 10 i 40 centímetres i una mitja de 15 quilòmetres de pista esquiables. Des de la mancomunitat es considera un èxit poder obrir pel pont "amb la neu que hi ha".

Obiols explica que la venda de forfets de temporada "és bona" i que malgrat la mala temporada de l'any passat "s'ha mantingut la venda i estem sobre els 800 forfets venuts". La tècnic remarca que "no s'ha variat el preu del forfet de temporada respecte a l'any passat, 120 euros, ni el forfet de dia, 11 euros".

Cal recordar que el forfet de temporada de Tot Nòrdic dóna dret a esquiar a totes les estacions d'esquí nòrdic, a un dia d'esquí a cinc estacions d'esquí alpí i descomptes a les estacions d'esquí nòrdic del sud de França i a Naturlandia a Andorra.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació