Dilluns, 29 d'abril de 2024
educació

El 15è Pla Comarcal JussàEducació disposarà de més de 100 activitats

Per a tot l'alumnat dels 17 centres educatius del Pallars Jussà, amb més de 30 institucions implicades

Redacció 1 de desembre de 2016 a les 11:46
Coral Regí, durant la seva conferència en l'acte inaugural | CRP
L'Epicentre de Tremp ha acollit aquest dimarts al presentació del 15è Pla Comarcal JussàEducació, que enguany conté més de 100 activitats per a l'alumnat, el professorat i la comunitat educativa, ofertes i finançades per ajuntaments, institucions públiques i entitats. Es tracta d'una eina didàctica de suport als ensenyaments que connecta l'escola, el currículum i el territori.

JussàEduca va començar l'any 2002 oferint una dotzena d'activitats amb l'objectiu de promoure el coneixement del patrimoni cultural i natural de la comarca entre l'alumnat dels centres educatius. 

Enguany, entre les activitats en espais museístics, equipaments, espais històrics exposicions o teatres, destaquen com a novetats les centrades en l'emprenedoria, maletes de robots per infantil i cicle inicial, noves propostes de cinema, visites al moli de l'oli i taller de forja a Llimiana, nova proposta de l'Arxiu comarcal i la conferència Educar per projectes. De l'escola que ensenya a l'escola que aprèn a càrrec de Coral Regí, directora de l'escola Virolai de Barcelona.
 
Van intervenir a l'acte el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerès; el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, i l'alcalde de Tremp, Joan Ubach. La directora del Centre de Recursos Pedagògics (CRP) del Pallars Jussà, Maria Tohà, va presentar les novetats pels present curs.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació