Dimecres, 1 de maig de 2024
perruqueria

Medalla d'or al mèrit professional per al perruquer pallarès Xavier Camacho

El Foro Europa 2001 distingeix la tasca d'aquest professional amb el negoci establert a la Pobla de Segur

Jordi Ubach Llorens La Pobla de Segur | 29 de novembre de 2016 a les 13:31
Xavier Camacho suma un nou reconeixement a la seva tasca professional | Xavier Camacho
L'entitat Foro Europa 2001 ha atorgat la medalla d'or al mèrit professional al perruquer i barber pallarès, Xavier Camacho, propietari de Xavierperruquer, amb seu a la Pobla de Segur. Aquest fòrum va ser fundat el 1996 per José Luís Salaverría amb la intenció de generar trobades per a l'intercanvi i divulgació d'idees i coneixements entre els representants de la vida empresarial, política i cultural.

La cerimònia de lliurament del premi va tenir lloc el passat 25 de novembre a l'hotel Palace de Madrid. Foro Europa 2001 ​ha distingit personatges d'àmbits molt diversos, entre els quals Artur Mas o el publicista Lluís Bassat, i és un dels més prestigi d'Europa.

A més de dirigir el seu saló de perruqueria, Camacho és membre de Barbers d'Espanya i col·labora amb la fundació Tisores Solidàries, recaptant fons per a una organització que ajuda a les famílies que tenen algun fill amb càncer o desplaçant-se fins els camps de refugiats de Grècia per tallar els cabells als nens.

En rebre la medalla el perruquer premiat va expressar el seu agraïment per la distinció concedida, i va reivindicar que el talent "està en les persones" i no "en el lloc de residència".

Un pallarès nascut a Guadalajara

Xavier Camacho, de 44 anys, va néixer a Guadalajara, tot i que fa 24 anys que viu a la Pobla de Segur, on va establir el seu negoci. Viu amb passió el seu ofici, que va començar amb només 16 anys, i se sent "més poblatà que l'arbre de la plaça".

L'any 2011 li donà a la barberia un salt de qualitat, reinventant-se i oferint a la seva fidel clientela les darreres tendències en el sector. Un procés d'aprenentatge constant que l'ha portat a participar en un certamen de primer ordre com és el STS Beauty Barcelona.

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació