Dijous, 2 de maig de 2024
dinosaures

El programa «1món.cat» visita Isona i Conca Dellà

El programa de La Xarxa descobreix el món dels dinosaures a la població pallaresa | També hi participen l'escriptor Pep Coll i el fotògraf Jordi Peró

Redacció 16 de novembre de 2016 a les 12:17


El programa "1món.cat" de La Xarxa de comunicació local va dedicar el capítol de diumenge a visitar Isona i la Conca Dellà per conèixer de primera mà el món dels dinosaures a Catalunya. Ho van fer amb el responsable del Parc Cretaci i director del Museu de la Conca Dellà i Dinosfera, Àngel Galobart, que explica els vestigis prehistòrics que trobem en aquesta zona del Pallars Jussà.

Ho participa també en Pere Galceran, un veí que va trobar un dels ossos més importants del jaciment mentre pasturava el ramat. L'alcalde de Tremp i president del Geoparc, Joan Ubach, i l'alcalde d'Isona, Constantí Aranda, aprofundeixen també en la importància d'aquestes restes històriques.

El programa també conversa amb l'escriptor pallarès, Pep Coll, amb qui aprofundeix sobre les seves obres literàries ambientades al Pirineu. També participa en el programa el fotògraf trempolí i membre de la Xarxa d'Observadors Meteorològics de Catalunya, Jordi Peró.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació