Divendres, 26 d'abril de 2024
feina

El Jussà dóna l'oportunitat a 18 joves d'obtenir la seva primera experiència laboral

Efectuaran pràctiques de sis mesos al Consell Comarcal i als ajuntaments de la Pobla de Segur, Tremp i Conca de Dalt

Redacció 15 de novembre de 2016 a les 11:31
Alguns dels joves han signat avui el seu contracte | Consell Comarcal Pallars Jussà
El Consell Comarcal del Pallars Jussà i els ajuntaments de Tremp, la Pobla de Segur i Conca de Dalt han contractat 18 joves amb formació bàsicament universitària durant un període de sis mesos a jornada sencera a partir del registre de joves inscrits a la Garantia Juvenil, a través de l'Oficina Jove del Pallars Jussà

Aquest projecte està impulsat pel SOC en el marc de la Garantia Juvenil per tal que les persones joves millorin les seves expectatives de recerca de feina. L'objectiu és que aconsegueixin experiència de cara a millorar la seva ocupabilitat i obrir-los camí per accedir en un futur proper a un lloc de treball.

Aquesta oferta anava destinada a persones joves amb titulació universitària, de cicles formatius o amb certificat de professionalitat que hauran de desenvolupar diferents tasques en entitats públiques. En el cas del Pallars Jussà, s'han seleccionat joves amb perfils molt diferents en funció de les tasques a què hauran de fer front.

En el seu cas, el Consell Comarcal del Pallars Jussà ha signat avui els contractes dels 7 joves en pràctiques que duran a terme tasques de sensibilització relacionades amb la salut jove, de manteniment tècnic d'instal·lacions, de comunicació, de suport a l'àrea de serveis socials, de sensibilització ambiental, entre altres.

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, ha donat avui la benvinguda als joves que treballaran en aquesta institució i ha remarcat la importància que té el treball en pràctiques alhora d'adquirir l'experiència que molts cops s'exigeix de cara a entrar en el mercat laboral.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació