16 d'abril de 2024
tren de la pobla

Trobada d'instagramers per promocionar el tren de la Pobla

Una trentena d'usuaris d'Instagram faran fotografies del trajecte i visitaran diversos espais d'interès de la Pobla de Segur

Redacció 11 de novembre de 2016 a les 11:41
Cartell promocional de l'activitat | Patronat de Turisme
La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme, conjuntament amb Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), el Consell Comarcal del Pallars Jussà i l'Ajuntament de la Pobla de Segur, ha organitzat per a aquest diumenge una nova trobada d'instagramers per promocionar el tren de la Pobla i els recursos turístics de què l'usuari pot gaudir durant el trajecte per aquesta línia històrica de Lleida fins a la Pobla de Segur.

Aquesta nova convocatòria per a usuaris de l'aplicació Instagram s'ha limitat a un màxim de 30 places que han estat cedides per FGC, titular de la línia. La convocatòria ha generat força expectació amb 90 persones inscrites, motiu qual s'ha hagut de fer una selecció per tancar el nombre de participants amb les places ofertes. Per aquest motiu hi ha prevista una segona convocatòria a principis de l'any vinent per donar resposta a l'alta demanda.

Els participants en aquest nou Instawalk, a més de fer les fotografies durant el trajecte, també tindran la possibilitat de visitar la fàbrica de cervesa artesana Ctretze Pirineus i la casa modernista Mauri a la Pobla de Segur, a més de gaudir de la cuina pallaresa i, la tarda de diumenge, fer una passejada per la vora del riu Noguera Pallaresa. 

Els participants en la trobada podran captar les imatges amb els seus telèfons mòbils i penjar-les a Instagram amb els hashtags #aralleida #fgc #aralleidatrenpobla #igerslleida #lapobladesegur #montsec #tremp #pallarsjussà #lotrendetots i a Twitter amb els hashtags #aralleidatrenpobla #LoTrenDeTots i mencionant @FGC, @aralleida, @TurismeJussa.

L'horari de sortida serà amb el tren de les 7:50h des de l'estació de Lleida-Pirineus i l'hora prevista d'arribada a la Pobla de Segur serà les 12:30h. La tornada és prevista amb el tren de les 19h des de la Pobla de Segur.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació