Divendres, 26 d'abril de 2024
Aules universitàries

Les Aules d'Extensió Universitària arriben al Pallars Sobirà

El periodista David Fernández, antic diputat i portaveu de la CUP, oferirà una conferència sobre la manipulació de la informació

Lina Borrell 27 d'octubre de 2016 a les 14:17
Imatge promocional de les jornades | Consell Cultural de les Valls d'Àneu
Tutelats per la Universitat de Lleida, el Consell Cultural de les Valls d’Àneu i la Junta de treball constituïda a Esterri d’Àneu han creat les Aules d’Extensió Universitària del Pallars Sobirà. Els objectius d’aquestes són els de ampliar la formació cultural al mateix temps que faciliten el desenvolupament individual, estimular la curiositat com a motor indispensable d’aprenentatge i facilitar un espai de trobada i integració social. 

El curs s’iniciarà aquest divendres amb la conferència Riscos Geològics, a càrrec de Pere Oller, llicenciat en geologia per la Universitat de Barcelona i especialista en Riscos Geològics i finalitzarà al maig del 2017. En total es realitzant un total de 8 sessions de formació, totes elles a les 19,30h a la seu del Consell Cultural de les Valls d'Àneu.

Les diferents activitats constituiran conferències, cursos i tallers relacionats amb les diverses àrees del coneixement, i sortides culturals i ofertes formatives com a experiències instructives de formació i enriquiment personal. Entre totes elles, destaca la conferència que oferirà David Fernàndez el dia 13 de gener sobre la manipulació de la informació. 

Altres activitats destacades del curs seran Intel·ligència Emocional i Gastronomia i Vida, impartides respectivament per l’educadora social Maria Navarrete i pel fisioterapeuta Xevi Verdaguer. 

Aquesta és la primera experiència d’aula universitària al Pallars Sobirà, una activitat que es porta fent a Tremp des de fa cinc anys.
 

Consulta les conferències programades 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació