Dimecres, 1 de maig de 2024
fibra òptica

Xerrades a Tremp sobre la implantació de la fibra òptica a la ciutat

La companyia Adamo ha iniciat aquest mes d'octubre el desplegament gradual de la xarxa a la ciutat

Redacció 27 d'octubre de 2016 a les 13:39
Reunió informativa d'Adamo al Centre Cívic Tarraquet | Beep Tremp
La companyia Adamo, encarregada de donar el servei de fibra òptica a la ciutat de Tremp, ha iniciat aquest mes d'octubre el desplegament gradual de la xarxa a la ciutat. Dins aquest context, ha organitzat tres reunions informatives amb els veïns i institucions del municipi per resoldre els seus dubtes.

La sala de plens de l'Ajuntament de Tremp ha acollit una d'aquestes reunions informatives a càrrec de l'empresa de telecomunicacions, en aquest cas adreçada a institucions i ens públics. En total, han assistit a les tres sessions una vuitantena de persones.

Entre altres coses, la companyia ha explicat que prèviament a qualsevol acció sol·licitarà permís als propietaris dels immobles per entrar-hi el cablejat, una actuació que serà en tots els casos gratuïta per als ciutadans i que no ha de requerir cap obra física ni noves rases a la via pública. 

Segons la companyia, el desplegament de fibra a les llars, conegut per les seves sigles en anglès FTTH, es durà a terme pels conductes ja existents del cablejat de telèfon de coure. Un cop efectuada la instal·lació, els clients que estiguin interessats en aquest servei d'Internet d'alta velocitat hauran de contactar amb la companyia per a contractar-lo.

L'alcalde de Tremp, Joan Ubach, ha destacat la resposta dels veïns i ha celebrat que per fi es desplegui la fibra a la ciutat, ja que suposarà una millora en les comunicacions i un impuls a les empreses. La instal·lació de la fibra òptica a la ciutat és una iniciativa privada de la companyia Adamo i, en conseqüència, la col·locació del cablejat no té cap cost pel consistori.

Per resoldre dubtes, el punt d'atenció al client d'Adamo a Tremp és la botiga Beep, situada a l'avinguda Espanya, 15.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació