Divendres, 19 d'abril de 2024
trànsit

Inicien les obres a la C-13 en el punt negre entre Rialp i Llavorsí

S'hi aplica una capa de paviment antilliscant després dels últims accidents registrats | Aquest octubre s'han acumulat fins a 16 accidents en dies de pluja | Es preveu que les obres estiguin enllestides aquesta mateixa setmana

ACN 25 d'octubre de 2016 a les 13:04
Operaris a peu de carretera on avui s'han iniciat les obres | ACN
El Servei de Carreteres de la Generalitat ha iniciat aquest dimarts les obres de millora a la C-13, entre Rialp i Llavorsí, un tram de 400 metres entre els punts quilomètrics 139,7 i 140,1 on només aquest mes d'octubre s'han produït fins a 15 accidents de trànsit coincidint amb dies de pluja. L'actuació consisteix en l'aplicació d'una capa de paviment antilliscant per impedir que els vehicles rellisquin i acabin sortint de la via. 

L'Ajuntament de Llavorsí i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà es van afanyar a demanar una capa de paviment antilliscant en aquest punt negre. Carreteres, en poc més de 10 dies, s'ha posat a treballar i les màquines ja han començat a realitzar feines de preparació per asfaltar. L'alcalde de Llavorsí, Josep Vidal, s'ha mostrat satisfet per la celeritat de les obres i ha dit que el tram que és reasfaltarà serà més llarg que el dels accidents.

La capa de paviment antilliscant que s'aplicarà en aquest punt de la carretera C-13 és similar al que ja es va posar al tram dels Castanyers de la mateixa carretera. L'any 2015 es va haver de fer una actuació similar per l'acumulació d'accidents també en dies de pluja. Mentre duren les obres es dóna pas alternatiu als vehicles. Les previsions són que aquesta mateixa setmana les obres estiguin enllestides.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació