Dissabte, 20 d'abril de 2024
ctretze

Tret de sortida a la nova temporada de la sala cultural de la Fàbrica Ctretze

Ctretze Pirineus celebra aquest cap de setmana el primer Oktoberfest & Castanyada amb les actuacions de Ponent Roots i Virgili & the Rivals

Publireportatge 25 d'octubre de 2016 a les 12:41
Actuació musical del grup Boxets a la sala de la Fàbrica Ctretze | Ctretze Pirineus
Ctretze Pirineus ha iniciat la nova temporada a la sala cultural de la Pobla de Segur. La Fàbrica Ctretze, situada a l'avinguda de l'Estació nº38, als peus de la carretera C-13, disposa d'una sala polivalent on la cervesera té previst oferir durant els mesos de tardor, hivern i primavera una agenda cultural amb activitats d'allò més variades i pensades per a tots els públics.

La sala, oberta de divendres a diumenge, acull actualment i fins a finals de novembre les obres del pintor de Serradell, Julià Vidal. Fins ben entrada la primavera s'hi podran veure exposicions de quadres o escultures d'art, actuacions de música en directe, presentacions de llibres, productes i altres activitats que completaran una agenda atractiva i amb una oferta cultural de primer ordre.

De moment, ja hi ha programades les exposicions de dues artistes més fins a finals d'any. Es tracta de les pintores Eva Serés (Tarrega) i Alba Gallart (La Pobla de Segur), que pasaran per la sala de la Pobla de Segur per exposar les seves obres.

Primer Oktoberfest & Castanyada

Per donar el tret de sortida a la nova temporada, la cervesa Ctrteze celebrarà aquest dissabte 29 d'octubre el seu primer Octoberfest & Castanyada amb un cartell de luxe que comptarà amb les actuacions en directe del grup lleidatà Virgili & the Rivals i dels Ponent Roots, que presentaran el seu festival de música a Lleida.


A més, durant la vetllada hi haurà instal·lada a les portes de la fàbrica una food truck amb aliments del Pallars per poder complimentar una tarda-nit màgica. La sala de la Fàbrica Ctretze compra amb fins a 7 tiradors de cervesa artesana per poder degustar exclusivament a la sala, ja que algunes varietats només es poden provar a la sala.

Un projecte nascut al Pallars

Ctretze Pirineus es va presentar en societat el febrer de 2014 amb una festa organitzada al Molí de l'Oli de la Pobla de Segur. La fàbrica es va inaugurar fa tot just un any amb una festa amb música en directe i degustacions. L'espai té una producció d'uns 57.000 litres de cervesa a l'any, amb possibilitats d'ampliació. Ctretze Pirineus, a més, ofereix durant l'any visites guiades acompanyades de tasts de cerveses i d'una explicació sobre el procés d'elaboració de la cervesa.

Per a més informació sobre l'agenda cultural de la Fàbrica Ctretze, segueix Ctretze Pirineus a Facebook, Twitter o Instagram

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació