Dimecres, 24 d'abril de 2024
sostenibilitat

Les escoles de Tremp s'uneixen per la mobilitat sostenible

Promoure l'ús de mitjans de transports nets, reduir la contaminació i millorar la qualitat de vida, entre els objectius dels alumnes

Redacció 18 d'octubre de 2016 a les 09:46
La bici, exemple de mitjà de transport sostenible | Albert Segura
L'Escola Valldeflors i el Col·legi Maria Immaculada de Tremp han organitzat conjuntament un seguit d'activitats en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, que tot i que va tenir lloc del 16 al 22 de setembre, a Tremp se celebra aquesta setmana en curs. L'objectiu és promoure l'ús de mitjans de transport nets i d'aquesta manera reduir la contaminació i millorar la salut i la qualitat de vida a Tremp.

L'Ajuntament de Tremp col·labora en aquesta iniciativa de les escoles trempolines, que pretén conscienciar als nens i nenes i a tota la ciutadania en general de la necessitat de reduir l'ús dels vehicles i fomentar els desplaçaments a peu i amb mitjans de transports eco, com les bicicletes, patinets o patins.

A més de la recomanació a les famílies de fer els trajectes a l'escola sense cotxe durant aquests dies, les escoles volen convidar a pares i fills a reflexionar plegats sobre aquest tema i veure com cadascú pot posar el seu gra de sorra per reduir la contaminació, millorar la salut, contribuir a fer una ciutat més agradable per a tothom.

Per tal d'augmentar la seguretat i facilitar l'arribada i la sortida dels alumnes a les escoles, durant aquesta setmana, es tallaran el carrer Tarragona i el carrer Francesc Macià durant mitja hora. Durant aquest espai de temps, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra vetllaran per la seguretat i també asseguraran l'accés als vehicles autoritzats, com ambulàncies i autobusos.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació