Dijous, 25 d'abril de 2024
educació

El CREDA Lleida compleix 25 anys i ho celebra amb una exposició

L'exposició, adreçada al professorat i famílies, estarà oberta fins el dia 20 a la Biblioteca Maria Barbal de Tremp

Redacció 18 d'octubre de 2016 a les 09:36
L'exposició repassa els 25 anys del CREDA Lleida | CREDA Lleida
El Centre de Recursos Educatius per a Deficients Auditius i trastorns del llenguatge (CREDA) a Lleida compleix 25 anys d'història des de la seva creació. Per aquest motiu, aquest dilluns ha organitzat un acte a la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp amb la conferència Les intel·ligències múltiples, a càrrec de la psicòloga Montserrat Caselles.

L'acte també ha servit per inaugurar l'exposició 25 anys de CREDA Lleida, que estarà oberta fins el dia 20 dins l'horari de la biblioteca, així com per mostrar els recursos per infants i joves amb discapacitat.
 
Els CREDA són serveis de suport als centres educatius en l'adequació a la resposta educativa davant les necessitats que interfereixen en el desenvolupament personal, social i curricular de l'alumnat amb dèficit auditiu, trastorn específic del llenguatge i/o la comunicació. La seva intervenció es concreta en tres grans àmbits: alumnat i famílies; centres i professorat; zona educativa.

Es tracta d'un model d'atenció a l'alumnat amb necessitats educatives especials i al seu entorn propi de Catalunya. Actualment hi ha 10 CREDA, cadascun amb una zona d'actuació àmplia, generalment coincideix amb un Servei Territorial.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació