Dilluns, 29 d'abril de 2024
corporatiu

Pallars Digital estrena aplicació per a telèfons mòbils

Permet consultar el diari i configurar alertes amb les notícies més destacades del Pallars

Redacció 14 d'octubre de 2016 a les 12:01
Aplicació de NacióDigital per a telèfons mòbils | Adrià Costa
► Disponible per Google Play i APPStore ◄

Aprofitant el canvi d'imatge i de maquetació estrenat el passat dilluns, Pallars Digital posa a disposició de tots els seus lectors la nova aplicació per a telèfons mòbils amb l'objectiu de facilitar l'accés a la informació i el seguiment de l'actualitat. Els usuaris, a més, podran configurar alertes per rebre notificacions en temps real de les notícies més importants tant del Pallars com de l'actualitat nacional.

Trobareu l'aplicació "Nació Digital: Diari català i independent" tant per a terminals Android com iPhone mitjançant la Play Store o la AppStore del vostre dispositiu. Ha estat desenvolupada per l'estudi gironí Sixtemia, creadors també de les app del Gran Teatre del Liceu, iCAT o TV3, en col·laboració amb els departaments de Tecnologia i Disseny de NacióDigital.

L'aplicació està disponible per a telèfons mòbils, però també es pot instal·lar a l'iPad filtrant a l'AppStore entre les aplicacions per a iPhone.

Com funciona?

Un cop descarregada l'APP, haurem d'entrar a l'aplicació i prémer sobre el símbol de l'engranatge per tal d'editar la configuració. D'entre totes les "Edicions" que hi apareixen, caldrà seleccionar la opció "Pallars". D'aquesta manera, cada cop que accedim a l'aplicació, s'obrirà automàticament la portada de Pallars Digital.

L'aplicació, a més, ens permet activar les alertes de les notícies més destacades del Pallars. Per fer-ho, cal entrar a "Configurar", situat dins l'apartat "Alertes", i activar novament la casella "Pallars". Si tens qualsevol dubte o consulta, t'ajudem a instal·lar-la enviant un correu a info@pallarsdigital.cat.

► Disponible per Google Play i APPStore ◄

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació