Dijous, 2 de maig de 2024
socis

Sorteig d'un sopar degustació per a dues persones a l'Era del Marxant!

Entraran en el sorteig tots aquells socis que s'hagin donat d'alta abans del 10 d'octubre

Redacció 20 de setembre de 2016 a les 12:04

Aquest mes oferim un sopar per a dues persones a l'Era del Marxant Foto: L'Era del Marxant


Aquest mes d'octubre tindràs la possibilitat de degustar la cuina casolana del Pallars en un indret acollidor i privilegiat. Per tal d'entrar amb bon peu a la tardor, el proper dia 10 sortejarem entre tots els associats a Pallars Digital un sopar degustació per a dues persones a la braseria-restaurant l'Era del Marxant, situat a les portes de la Vall Fosca, a la Pobleta de Bellveí. 

Entraran en el sorteig aquells socis que s'hagin registrat abans del dia 10 d'octubre. Serà aquell mateix dia quan sortejarem el sopar per a dues persones i en donarem a conèixer el guanyador. Recorda que pots fer-te soci del diari per només 3 euros al mes seguint aquest enllaç

Una campanya participativa i innovadora

El passat mes d'abril Pallars Digital va iniciar una campanya de socis per tal de fidelitzar els lectors que vulguin col·laborar amb el diari per aportar-hi el seu valor. Per només 3 euros al mes, els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals amb sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari. Col·labora i guanya amb el diari de les comarques pallareses!
 

Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació