Dissabte, 4 de maig de 2024

Multat per obrir un camí sense autorització a Gavet de la Conca

El responsable va canalitzar un curs d'aigua per obrir-hi un camí pel damunt

Redacció 20 de setembre de 2016 a les 11:00

Els Agents Rurals inspeccionant el camí. Foto: Agents Rurals


Els Agents Rurals han denunciat al Pallars Jussà un home per haver taponat un curs d'aigua a partir de l'obertura d'un nou vial sense l'autorització pertinent. En una de les seves patrulles, els agents van descobrir un moviment de terra sospitós en un terreny situat dins el terme municipal de Gavet de la Conca. Quan s'hi van atansar van comprovar que es tractava d'un camí fet recentment que taponava un antic curs d'aigua.

Segons sembla, algú va canalitzar el curs del barranc amb uns tubs per tal de poder obrir una nova via pel damunt. Aquest tipus d'actuacions estan permeses, segons els Agents Rurals, amb la corresponent autorització, cas que no complia el responsable de l'actuació, que no s'havia posat en contacte ni amb el Departament d'Agricultura ni amb l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA).

Per aquest motiu, els Agents Rurals han interposat una multa a l'infractor. Els tècnics investigaran en els propers dies una obra que, si es confirma que no està ben executada, obligarà el responsable a fer-hi els canvis pertinents perquè compleixi amb la normativa. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació