Dilluns, 6 de maig de 2024

Twitter deixa de comptabilitzar enllaços i mencions d'usuari en els 140 caràcters

Aquesta nova funcionalitat entrarà en marxa avui dilluns i la voluntat de l'empresa és donar més dinamisme a la xarxa social

Redacció 19 de setembre de 2016 a les 17:30

Twitter Foto: Arxiu ND


La xarxa social Twitter va anunciar el passat mes de maig que volia ampliar el seu límit de 140 caràcters fent que ni les mencions ni els enllaços comptessin, així com tampoc els arxius multimèdia. Aquesta evolució ha entrat en funcionament aquest dilluns, després que el web especialitzat The Verge ho confirmés ara fa just set dies. La intenció de la companyia nord-americana és intentar millorar el dinamisme i les converses mitjançant tuits.

Així, a partir d'avui, quan comencem un tuit escrivint una menció (@usuari), els caràcters que ocupa aquest usuari no comptaran en el total dels 140. Un descompte que també s'aplicarà als caràcters que conformen la URL d'arxius multimèdia amb imatges, GIFs, vídeos, música o enquestes. També molt important és que Twitter desactivarà l'acció .@ que s'acostuma a utilitzar per fer pública una resposta que fem a algú. El que caldrà fer és citar el post al que contestem i afegir la resposta.

Totes aquestes accions s'emmarquen en la intenció de l'empresa d'augmentar els seus ingressos i usuaris. A banda d'aquestes, també ha estat buscant creadors, prometent-los beneficis per pujar vídeos i contingut multimèdia, entre altres.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació