Dilluns, 6 de maig de 2024
esports

Torna el Rally Terradets d'escalada

El congost de Terradets es convertirà novament en punt de trobada dels escaladors

Redacció 15 de setembre de 2016 a les 12:51

ELs amants de l'escalada es tornen a donar cita al congost de Terradets. Foto: Rally Terradets


El 7è Rally La Sportiva 12h Escalada Terradets ja està en marxa. Des de demà i fins diumenge, les cordades amants de l'escalada en paret tenen una nova cita al congost de Terradets per afrontar els seus propis reptes durant 12 hores de Marató d'Escalada. El programa per a aquest any inclou activitats variades, tant per a participants com per a escaladors o acompanyants que no participin en el Rally. 

La Sportiva, oferirà la possibilitat de provar alguns models dels seus peus de gat, compartint escalada amb els integrants del seu equip, com la Berta Martín, Maria Benach, Lluc Macià, Luis Alfonso Fèlix, Dani Fuertes, Álvaro Lafuente, David Palmada "Pelut" i Ander Lasagabaster. La recepció començarà divendres 16 de setembre a partir de les 18h a la piscina de l'Hotel Terradets, amb un aperitiu de benvinguda que donarà pas a la presentació del International Climbers Meeting de Paklenica, a Croàcia, amb qui el Rally Terradets té un acord d'intercanvi dels respectius guanyadors.

Aquest és un dels premis per a la cordada guanyadora del Rally Terradets, ja que estaran convidats a participar en el seu esdeveniment al maig de 2017, a càrrec de la seva organització. Fruit d'aquest acord, enguany participaran en Terradets Igor Corco i Suncica Hrascanec, guanyadors del "Speed ​​Climbing" de l'International Climbers Meeting-2016 de Paklenica.

A destacar també la participació dels escaladors de Suècia, Joel Nyberg i Johan Guille, que presentaran imatges d'escalada tradicional a Suècia el diumenge 18 de setembre al matí a la piscina de l'Hotel Terradets, on totes les cordades podran refrescar-se. Una manera relaxada de finalitzar un cap de setmana i generar moltes i bones relacions per a futurs projectes.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació