Diumenge, 5 de maig de 2024

La Dinogresca d'Isona celebra el seu 10è aniversari

La festa relaciona el patrimoni paleontològic de la Conca Dellà amb el bestiari popular català

Redacció 1 de setembre de 2016 a les 11:59
 

Els nens i nenes d'Isona van gaudir de la festa. Foto: Museu de la Conca Dellà


Coincidint amb la festa major, Isona va celebrar el passat dissabte la desena edició de la Dinogresca. Aquesta festa, que va néixer l'any 2006 vol relacionar l'important patrimoni paleontològic de restes de dinosaures que es conserva a la Conca Dellà, amb el bestiari popular català, consistent en dracs i víbries.

Enguany, a Isona han estat presents el Drac Antonot de Sabadell amb els seus fills Foc i Forca, així com el Boc de Can Vernet de Sant Cugat del Vallès, que han acompanyat amb música, foc, fum i color al Cornelius i la Cornèlia, que son els dracs propis del poble d'Isona.

Amb una bona assistència de públic i amb la implicació dels habitants del municipi, la Dinogresca es va consolidant com un dels esdeveniments festius estiuencs més importants de la comarca. Desprès de la Dinogresca és va celebrar un vistós correfocs pels carrers del poble.

Per celebrar els deu anys de la Dinogresca, el Museu de la Conca Dellà va organitzar un taller de decoració de samarretes. Tots els nens i nenes van lluir les samarretes durant la festa.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació