Divendres, 26 d'abril de 2024

Setmana de tempestes a la vista

Aquest dilluns a la tarda podrien ser molt fortes en alguns punts del Pirineu i Prepirineu

Jordi Ubach 29 d'agost de 2016 a les 13:03

Llampegades a la Conca de Tremp. Foto: Jordi Peró


Canvi de temps a la vista amb possibles tempestes intenses al Pirineu i Prepirineu. La setmana de traspàs entre els mesos d'agost i setembre es presenta amb molt moviment meteorològic i avui en tindrem el plat fort, amb pluges localment intenses a les comarques pirinenques i prepirinenques, especialment de cara a la tarda. Les tempestes podran fer mal ja que alguna d'elles serà violenta i anirà acompanyada de calamarsa i fortes ventades.

Segons el portal MeteoPirineus Catalans, les nuvolades creixeran aquesta tarda al Pirineu i s'aniran estenent cap al Prepirineu a mesura que avanci la jornada, per anar desapareixent de cara al vespre i a la nit. Dimarts tindrem una petita treva, però dimecres les tempestes podrien tornar a les comarques pallareses, especialment a la tarda, i amb unes màximes que no arribaran als 30ºC en cap punt del Pirineu.

La possibilitat de pluja és molt benvinguda en molts sectors, especialment de la pagesia, i en concret a la comarca del Pallars Jussà, on ja fa més d'un mes que no plou de manera contundent i regular.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació