Diumenge, 28 d'abril de 2024
esports

Tremp i la Pobla de Segur finalitzen els campionats d'estiu de futbol

A la Pobla de Segur s'ha celebrat un nou campionat de futbol sala i a Tremp les primeres 12 hores de futbol 7

Redacció 29 d'agost de 2016 a les 11:00

Foto conjunta entre els dos equips finalistes a la Pobla de Segur. Foto: Ajuntament de la Pobla de Segur


El passat divendres va tenir lloc la Final del Campionat de Futbol Sala de la Pobla de Segur. Amb el pavelló municipal amb nombrós públic assistent, es va jugar un gran partit entre els equips patrocinats per Kastri i Bar Sport. Tot i que els dos equips van disposar de nombroses ocasions, finalment el Bar Sport es va imposar per 3 gols a 0.
 
Al finalitzar l'encontre es va fer l'entrega de guardons al Bar Sport com a primer classificat, Kastri com a segon i Guatlles com a tercer classificat. Xavier Bosch (Guatlles) va ser el porter menys golejat de la competició, i Miquel Molleví (Kastri) en va ser el màxim golejador. 

A Tremp també s'ha organitzat aquest estiu un campionat de futbol, en aquest cas de futbol 7. El primer Torneig d'Estiu de Futbol 7 va tenir lloc el passat dissabte i es va saldar amb un gran èxit de participació.

El participants, a banda de competir en el seu esport favorit, van poder refrescar-se a la piscina municipal de Tremp en un bon ambient de futbol i germanor entre els tres clubs organitzadors, el Club Futbol Tremp, l'Escola de Futbol Tremp i el Club Futbol Sala Tremp.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació