Diumenge, 5 de maig de 2024
socis

Sortegem un descens en ràfting per a dos persones amb Rubber River!

Entraran en el sorteig tots aquells socis que s'hagin donat d'alta abans del 10 de setembre

Redacció 23 d'agost de 2016 a les 11:37

Aconsegueix un descens en ràfting per a dos persones amb Pallars Digital. Foto: Rubber River


Aquest mes de setembre oferirem una bona dosi de l'adrenalina més nostrada entre els associats de Pallars Digital. Per commemorar els 30 anys de l'arribada del ràfting al Pallars Sobirà, sortegem entre tots els socis un descens pel Noguera Pallaresa per a dos persones gentilesa de l'empresa Rubber River.

Com cada mes, entraran en el sorteig tots els socis que s'hagin registrat abans del dia 10 del mes posterior, per tant, del 10 de setembre. Serà aquell mateix dia quan sortejarem el descens en ràfting per a dos persones i en donarem a conèixer el guanyador. Recorda que pots fer-te soci del diari per només 3 euros al mes seguint aquest enllaç

Una campanya innovadora

El passat mes d'abril Pallars Digital va iniciar una campanya de socis per tal de fidelitzar els lectors que vulguin col·laborar amb el diari i aportar-hi el seu valor. A canvi, els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals amb sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari. Col·labora i guanya amb el diari de les comarques pallareses!
 

Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació