Diumenge, 12 de maig de 2024

2.000 nens i nenes de Tremp i comarca gaudeixen del 'Cucaestiu' 2013

La 'Cuca', que ja fa més de 15 anys que s'organitza, ha comptat enguany amb les empreses del territori dedicades a l'oci infantil

Pallars Digital 28 d'agost de 2013 a les 10:25
L'estiu sembla que arriba a la seva fi i el fred comença a acaronar els menuts que ja es preparen per la tornada a l´escola. Però segurament, la majoria d'ells no oblidaran l´estiu que han gaudit, ple d´activitats organitzades en el marc del Cucaestiu 2013, amb inflables, jocs gegants, gimcanes, tallers, contes i com no podia ser d'altra manera, l´esperada escuma, amb una participació d´uns 500 nens. El total de participants a les trobades infantils han estat prop de 2.000 nens i nenes de Tremp i tota la comarca.
 
Amb l´objectiu de donar impuls a les empreses de lleure del territori, la Cucaestiu s´ha contractat tenint en compte els productes que aquestes empreses poden oferir. Així, els més menuts han gaudit amb els inflables d´Events Catalunya, els contes teatrals de Mai Tant Espectacles o els tallers de l´empresa Bualà.
 
L´Ajuntament de Tremp ja fa més de 15 anys que organitza el Cucaestiu, però aquest any ha variat el seu format per tal d´oferir cada dimarts una activitat diferent. El balanç d´aquesta Cucaestiu és molt positiu, tant per la qualitat de l´oferta com per la participació que hi ha hagut. L´any que ve la Cuca tornarà amb noves propostes.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor