Dijous, 16 de maig de 2024

Espot i Port Ainé, reconegudes com a Equipament Turístic Familiar

L'Agència Catalana de Turisme certifica les estacions de muntanya de FGC amb aquest distintiu

Redacció 22 d'agost de 2016 a les 09:07

A Port Ainé es poden realitzar multitud d'activitats, també a l'estiu. Foto: Skipallars


L’Agència Catalana de Turisme ha certificat amb el segell d’Equipament Turístic Familiar, dins de l’àmbit de Natura i Muntanya en Família, les estacions de muntanya gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), entre les quals s'hi troben les instal·lacions d'Espot i Port Ainé.

Port Ainé obre ininterrompudament tots els dies de 10h a 18h des del 18 de juliol i fins el 31 d'agost. En aquesta estació es poden fer tota mena d'activitats, entre les quals destaca el Parc Lúdic i d’Aventura. A Espot, amb el mateix calendari, l'estació es converteix en una destinació d'entrenament en alçada. Entre els itineraris proposats destaca el Kilòmetre vertical, ruta que surt de la mateixa plaça d'Espot i finalitza a prop del refugi Josep Mª Blanc. També és punt de partida d'activitats aquàtiques com el ràfting i l'hidrospeed, o rutes per l'Estany de Sant Maurici.

El segell de Turisme Familiar distingeix els territoris i instal·lacions que són especialment sensibles a aquest segment de la demanda i ofereixen equipaments i serveis adaptats a les necessitats de les famílies.

El 60% del turisme és familiar

El 60% dels visitants que arriben a Catalunya s'inclouen en el segment de turisme familiar, és a dir, adults amb nens. La certificació garanteix als turistes una recopilació d'avantatges en serveis que s'adeqüen a les necessitats de les famílies.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació