Dilluns, 29 d'abril de 2024

Les Festes del Setge d'Olp «on tour» i per primer cop a Tremp

Enguany s'oferiran cinc representacions arreu del Pallars amb estrena aquest divendres a Tremp

Jordi Ubach 11 d'agost de 2016 a les 10:19

Últims preparatius per la representació d'enguany. Foto: Josep de Moner


Les Festes del Setge d'Olp, que organitza l'Ajuntament de Sort i l'Associació de Veïns d'Olp, tornaran a retre homenatge, del 12 al 16 d'agost, a Hug Roger III i als esdeveniments de la Guerra del Pallars, que van tenir lloc entre 1484 i 1487, i que van enfrontar el comte amb Ferran el Catòlic. 

Enguany l'homenatge es farà a través de la representació de l'obra teatral Hug Roger Superstar, un musical amb cançons de West Side Story, dels Beatles i fins i tot de Raphael en cinc representacions. Aquest divendres i per primer cop a Tremp, a l'Espai Cultural La Lira. El tour pel Pallars seguirà dissabte 13 a Tavascan, diumenge 14 a Olp, dilluns 15 a Peramea i dimarts 16 a Rialp. Totes les representacions tindran lloc a les 22h.

Sota la direcció de Toni Alcalde, la representació d'enguany, que ja arriba a la 9a edició, parla sobre un misteriós personatge que troba a l'estudi d'Olp el llibret i el vestuari de l'obra de teatre sobre el Setge d'Olp que es volia representar la primavera de 1938. La canalla, els fills dels que van viure la guerra, decideix fer un musical. I de fons, una tragicomèdia inspirada en part en la novel·la Le mort qu'il faut de Jorge Semprún.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació