Dijous, 9 de maig de 2024

El Club Patí Tremp comença el Campus d'Estiu amb voluntat internacional

L'objectiu del campus és trobar l'equilibri entre l'esport físic i artístic, amb el foment del territori

Redacció 3 d'agost de 2016 a les 13:52

Campus d'Estiu del Club Patí Tremp Foto: Club Patí Tremp


Un total de 51 participants van assistir, aquest diumenge, a la inauguració del Campus d'Estiu del Club Patí Tremp, que es va organitzar al Pavelló Municipal del municipi. En aquest, i amb una clara aposta per a la internacionalització, hi assisteixen patinadors vinguts de França, Itàlia, Anglaterra i de tot el territori català. L'objectiu del campus, segons han indicat, és continuar situant Tremp i el Pallars Jussà en el mapa internacional de rendiment esportiu, vinculat al patinatge sobre rodes.

Enguany, el campus està dirigit pel tècnic Joan Potrony, i també hi participa l'entrenadora de la Selecció Espanyola i Italiana, Mónica Delli, que té un llarg recorregut professional i un reconeixement en  el panorama europeu i mundial del patinatge artístic; Xavi Orrit, doctorat en CAFE, tècnic col·laborador de la Federació Catalana de Patinatge; Ekaterina Gryaznova, coreògrafa de origen rus; Thaís Plà, entrenadora del club de Tàrrega, i Noemi Isla, medalla d'Or als campionats d'Espanya a la modalitat FO 2014 i  2015, 3ªde Europa Senior 2014 de patinatge artístic.
 
La voluntat del Campus d'Estiu és trobar l'equilibri entre l'esport físic i artístic, augmentant el rendiment dels esportistes. L'èxit està en arribar a  un bon ritme de treball i, en el cas del Pallars, consolidar un territori que combini l'esport de forma atractiva amb unes instal·lacions idònies per la pràctica del patinatge.
 
A més, incrementar la participació femenina en un esport europeu, amb un alt nivell de exigència i de esforç físic és una altra manera de  fomentar la igualtat d'oportunitats, la defensa del talent i el reconeixent de les dones en el món esportiu. El Club Patí Tremp impulsa per 6è any consecutiu aquest Campus per garantir i donar continuïtat a una educació en valors, vetllant pel reconeixement de la igualtat i defensant una societat més equitativa, visible i justa amb accions de sensibilització esportiva internacional.
 

Campus d'Estiu del Club Patí Tremp Foto: Club Patí Tremp

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació